taenk

HUSK – NYD MED OMTANKE, GODA.DK

Databeskyttelse

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en fysisk person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, adresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Behandling af personoplysninger sker i henhold til gældende lovgivning. Hvis du ikke kan acceptere vores datapolitik, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Registrering af persondata

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

Vi foretager kun registrering af dine personoplysninger for at kunne levere varer eller præmier til dig, behandle evt. reklamationer, forbedre vores tilbud og anbefalinger samt af hensyn til vores regnskab.

Vi indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • foretager tilmelding til konkurrencer
  • foretager køb eller tilmelding til konkurrencer
  • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback
  • i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

Dine personoplysninger opbevares kun så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor eller i øvrigt påkrævet efter gældende lovgivning.

Ved at deltage i konkurrencer og afstemninger accepterer du, at vi kontakter dig med informationer, der er relevante i denne sammenhæng.

Personoplysninger opsamlet via vores hjemmeside sker med afgivelse af dit samtykke, således at du er informeret om hvilke oplysninger der indsamles.

Videregivelse af oplysninger til tredjemand

Personoplysninger afgivet på 1-enkelt.dk videregives kun til:

Hvis du deltager i en konkurrence via et opslag på 1-Enkelts Facebookside foregår deltagelse stadig på 1-enkelt.dk og oplysningerne registreres ikke på Facebook.

  • virksomhedens interne afdelinger
  • udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere dine bestilte varer eller serviceydelser.
  • misbrugsregistre i henhold til gældende lov, såfremt der forekommer misbrug eller svindel.

For at kunne videreudvikle og forbedre vores hjemmeside fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden. Statistikken anvendes kun i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

1-enkelt.dk forbeholder sig ret til at anvende Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google.

Google kan også videregive oplysningerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på vores hjemmeside og fremgår af http://www.google.com/privacy.html.

Opbevaring af persondata

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på 1-Enkelts vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor eller i øvrigt påkrævet efter gældende lovgivning.

Adgang til persondata

Som registreret hos 1-enkelt.dk har du ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig, desuden kan du få rettet din oplysninger eller blive slettet af vores database, hvis du ikke længere vil have oplysningerne stående. Henvendelse herom kan ske ved kontakt pr. e-mail til den tekniske administrator af hjemmesiden: Mercantila A/S, Borgergade 6, 1300 København K. info@mercantila.dk.

1-Enkelt forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.